Karriär

Litigate söker ständigt erfarna och kompetenta jurister med ett stort engagemang och en förmåga att arbeta självständigt. Våra medarbetare är vår största resurs och därför söker vi de som utvecklar oss som kollegor och som byrå. Samtidigt ställer vi höga krav på oss själva och varandra. Vår ambition är att alltid leverera högsta kvalitet. En kvalitetsnivå vi når tillsammans.

Just nu söker vi jurister till vårt team med inriktning på entreprenad- och fastighetsjuridik

Litigate är en fristående modern affärsjuridisk advokatbyrå med kontor i Göteborg och Stockholm som bildades år 2014. Vi önskar nu utöka vår verksamhet inom området fastighets- och entreprenadjuridik och söker därför skickliga jurister till vårt team inom området.

I din roll som jurist inom vårt fastighets- och entreprenadteam kommer du att arbeta med kunder inom såväl privat som offentlig sektor samt biträda i fastighets- och entreprenadrättsliga frågor, fastighetstransaktioner och tvister.

Vi söker dig som vill arbeta i en varierande roll med fokus på entreprenad- och fastighetsrätt och som har några års erfarenhet av rättsområdet.

Ansök genom att skicka in ett personligt brev jämte meritförteckning till erik.spandow@litigate.se eller genom att fylla i formuläret nedan. Vid eventuella frågor angående rekryteringen är du välkommen att kontakta Erik Spandow på telefonnummer 0708-701135. Sista ansökningsdag 10/1 2021.

Vi välkomnar spontanansökningar och vid en sådan vill vi ha bifogat:

 • Personligt brev
 • Meritförteckning
 • Betyg från juristutbildningen
 • Referenser

Välkommen att kontakta oss för mer information, om våra rekryteringsbehov eller för att berätta vad du kan tillföra Litigate. Skicka din ansökan till erik.spandow@litigate.se  eller fyll i formuläret.

Ansökan

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Bifoga personligt brev

  Bifoga meritförteckning

  Bifoga betyg

  Bifoga referenser